nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Eurom Heat and Beat Terrasheater Grijs
Reviews | Review toevoegen

Je kunt muziek luisteren, opwarmen en de led-lichten bedienen vanuit je luie stoel met de afstandsbediening en app.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 399,00
€ 339,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


De Eurom Heat and Beat terrasverwarming is een uniek toestel op de markt. Hetgeen dat het toestel uniek maakt is de krachtige 2000 Watt lamp, een Color Light ledstrip en daarnaast twee ingebouwde audio speakers. U zult het niet koud krijgen en ondertussen geniet u ook van de sfeer en
de door u gekozen muziek. Het toestel is gemakkelijk te bedienen vanuit een app. 

Functies

Het toestel heeft een Golden Amber lamp (LowGlare). Dit zorgt ervoor dat de lamp extreem korte golf straalt, nauwelijks licht geeft en de maximale warmte uitstraalt. De lamp heeft een levensverwachting van 8000 branduren. Het toestel is traploos in zes standen te dimmen vanuit een gratis app of via de afstandsbediening. De Led verlichting en de ingebouwde 3" boxen zijn ook beide te gebruiken via de gratis app. De ingebouwde boxen zijn daarbij in combinatie met Bluetooth te gebruiken via de app. Ten slotte kunt u de heater ook afzonderlijk van de muziek gebruiken. 
Verwarmd oppervlakte
Het toestel kan een oppervlakte verwarmen van ongeveer 9 vierkante meter. Het toestel verwarmt hierbij drie meter breed en drie meter diep. De maximale ophanghoogte van het toestel is 2.5 meter. Iedere situatie is echter anders en het verwarmde oppervlakte kan dan ook variëren door bijvoorbeeld weersinvloeden, ophanghoogte etc. 

Toepassing

Het toestel, dat is gemaakt van aluminium, kan zowel in een open als in een gesloten ruimte worden opgehangen aan een muur door middel van de muursteun, aan een frame met behulp van een beugel of aan het plafond met gebruik van kettingen. Alle ophangmogelijkheden worden meegeleverd met het toestel. Het toestel heeft isolatieklasse IP65 wat inhoudt dat het toestel stof- en spuitwaterdicht is. Om er zeker van te zijn dat deze heater ook geschikt is voor uw situatie, adviseren wij u contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij u hierin adviseren. 

Voorbereiding

Als u het apparaat wilt ophangen aan een muur dient het bij voorkeur op een onbrandbare ondergrond te worden gemonteerd. Die ondergrond dient verder trillingsvrij te zijn, volkomen verticaal te staan en stevig genoeg te zijn om het apparaat langdurig probleemloos te dragen. 

De elektrokabel mag daarnaast niet heet worden, leid de kabel daarom altijd uit de buurt van de straler. Daarnaast moet het toestel worden aangesloten op een elektrische installatie, die is beveiligd door middel van een aardlekschakelaar van maximaal 30 mAmp. Om het toestel te kunnen plaatsen hebt u een vrije stroomgroep nodig van 16A. Daarnaast heeft het toestel een 230 Volt aansluiting nodig. Sluit het apparaat uitsluitend aan op een geaard stopcontact. De kabel heeft een lengte van 180 cm, daardoor kunt u het stopcontact het beste 170 cm van het toestel monteren zodat de kabel nog wat speling heeft.

In de doos

- Eurom Heat and Beat
- Afstandsbediening 
- Muursteun (2x) met korte vleugelmoer voor borging
- Drie beugels (div. maten) voor ophanging aan tentframe, parasol o.i.d. met twee vleugelmoeren
- Set kettingen met 2x2 karabijn-haken voor plafondophanging 
- Gebruiksaanwijzing
- Bevestigingsbeschrijving

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews