Bij Flamblocker produceren en distibueren wij als enige een generatie van groene
brandbestrijdingsmiddelen, met als missie het redden van levens en het minimaliseren van schade, nevenschade en het simpel schoonmaken na en brand, ten opzichte van traditionele brandblussers.

Met meer dan 30 jaar ervaring en ontwikkeling heeft onze blusvloeistof zich bewezen als één van de meest effectieve  brandbestrijdingsmiddelen te zijn, die op de markt te verkrijgen is.

Belangrijke eigenschappen van onze blusmiddelen zijn het snelle 'cooling down' principe en een zgn verzeping:

Onze vloeistoffen koelen meer dan 10 x als water

De verzeping zorgt voor een vorm van isolatie waardoor geen herontbrandingFLAMBLOCKER® BESTRIJD DE 3 BASIS ELEMENTEN VAN VUUR: HITTE – ZUURSTOF – BRANDSTOF

Koel effect - Het Flamblocker vloeibare element verkoeld het brandende materiaal door snel de hitte te absorberen van het brandende materiaal, verdampt en veranderd in inerte stoom.

Inerte stoom - De inerte stoom bind zich met de vrije radicalen en giftige gassen, waardoor de zuurstof weggehaald wordt van de brandstof, terwijl mensen veilig kunnen blijven ademen.

Adiabatische koeling - De in stoom getransformeerde Flamblocker vloeistof haalt in de lucht de hitte weg rondom de brandstof.

Verzeping - Flamblocker vloeibare element ‘verzeept’ de brandstof, waardoor een dunne beschermlaag ontstaat, welke niet toestaat dat vrije radicalen en gassen in de lucht komen en zich kunnen binden met zuurstof. Deze verzeping voorkomt her ontbranding van de brandstof.


Geen producten