Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek
Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek Het Ultieme Kamado Boek
Het Ultieme Kamado Boek
0 Reviews | Review toevoegen
Op een kamado zijn er vele kooktechnieken mogelijk, met nog meer verschillende smaakvolle gerechten als resultaat. In dit boek word je meegenomen vanuit de basis en opgeleid tot een kamadochef.

Artikelnummer

SF505

Verzendkosten

ÔéČ┬á7,25

Standaard levertijd

Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis, of direct via Click & Collect

ÔéČ┬á29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Het Ultieme Kamado Boek


Het feit dat je een kamado hebt gekocht, of misschien nog gaat kopen, betekent dat je een echte barbecuefanaat bent of wilt worden. Dit gaat veel verder dan alleen het grillen van vlees en misschien wat groenten, hoewel je daar je kamado natuurlijk ook voor kunt gebruiken. Want op een kamado zijn er vele kooktechnieken mogelijk, met nog meer verschillende smaakvolle gerechten als resultaat. In dit boek word je meegenomen vanuit de basis en opgeleid tot een kamadochef.

Auteur Zowie Tak, een professionele chef met meer dan 10 jaar BBQ-ervaring, is een echte kamado-expert. Hij zet zijn kennis en kunde in tijdens kamadoworkshops en -trainingen en bij het ontwikkelen van recepten voor de kamado.

Op basis van zijn expertise adviseert Zowie je over de aankoop van de kamado, het aansteken, het gebruik en het onderhoud ervan. Vervolgens ga je lekker aan de slag met maar liefst 90 smaakvolle recepten, van eenvoudig tot soms vrij uitdagend. Zodat je ook als je al jaren in het bezit bent van een kamado je skills kunt verbreden. De recepten zijn erg divers, zowel vlees, vis, gevogelte en groenten als deegwaren komen aan bod. Hierbij neemt Zowie je mee naar de verschillende wereldkeukens, onder andere met authentieke Amerikaanse fall of the bone spareribs, een kruidige curry uit India, originele Italiaanse pizza, Chinese gestoomde dumplings, Thaise tom ka kai soep, Zeeuwse kokkels uit de wok en gerookte paella uit Spanje.

De recepten in het boek zijn handig ingedeeld per accessoire. Zo ontdek je al snel voor welke recepten je bijvoorbeeld een skillet, een pizzasteen of een gietijzeren rooster kunt gebruiken. Op deze manier leer je niet alleen je kamado, maar ook de accessoires goed kennen. Op basis van deze kennis zul je zien dat je in no time zelf gaat experimenteren met varianten op de recepten en technieken die in dit boek zijn opgenomen. Het motto van het boek is dan ook: Leer koken op een keramische BBQ, in plaats van recepten te volgen!

ISBN 6017438831896
EAN 9789083139807
Afmeting 27,5 x 22 x 2,7 cm
270 pagina’s fullcolor
Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met koperen coating
Nederlandstalig

Wist je dat wij ook de lekkerste sauzen en rubs hebben voor bij jouw BBQ gerechten? 

Klik hier om al onze sauzen en rubs te bekijken

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.