We zijn open

Foto
Patioliving is nu sinds 2 weken geopend en de klanten weten steeds beter de weg te vinden naar onze showroom.
Afgelopen week is er een leuk stuk geplaatst op de social media kanalen van Huizen in beeld. Hierdoor kregen we veel enthousiaste reactie vanuit de regio en meteen al wat meer aanloop in de showroom. Super leuk!!

Onze Kamado BBQ is erg in trek en vliegt de deur uit, het is ook echt een super mooi ding en hoe heerlijk is het om met dit weer heerlijk buiten de koken.

We hebben ook weer een nieuwe zending binnen gekregen van Bonfeu met de Bonves en de planchas. De gingen ook heel hard.
De bonves is een kuurvorf waar je heerlijk hout in kan stoken. Het leuke van de Bonves is dat je deze dus kunt uitbreiden met een plancha. Dat is een bakplaat die je erop kan leggen waardoor je dus ook heerlijk groente en vlees erop kan bakken. 

Ook zijn wij alweer bezig met de voorinkopen voor het voorjaar / zomer en ik kan je vertellen dat we hele gave sup boards in ons assortiment gaan krijgen maar daarover hoor je later meer :)

Ben je nog niet langs geweest in onze showroom ?
Het adres is Kaap Hoornstroom 2 1271 EL Huizen.

Wij hebben hier onze producten uitgestald staan.
Vanwege het seizoen staan er nu voornamelijk BBQ's , tuinhaarden, vuurschalen en verschillende soorten verwaming voor binnenshuis. 
In het voorjaar zullen we plaats maken voor de opblaasbare jacuzzi's van intex, netspa, infinite, Lay-Z spa etc , zwembaden, supboards en natuurlijk blijven de artikelen zoals heaters en in /- opbouwhaarden gewoon staan.

Ook hebben we nu al een geweldige vaste jacuzzi staan van Infinity. Het is de Lugano met led verlichting, een rechthoekig model voor 3 personen.
Als je deze ziet ben je verkocht! 

Je bent natuurlijk welkom om een keer langs te komen, de koffie staat klaar!