Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa 
Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa  Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa 
Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa 
0 Review | Review toevoegen
Inclusief Opblaasbare cover, LED verlichting en Hoofdsteunen

Artikelnummer

28452

Verzendkosten

‚ā¨¬†0,00

Standaard levertijd

Leverbaar per Mei 2023!

‚ā¨¬†899,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Intex 28452 PureSpa Greystone 6-Persoons Opblaasbare Spa 
 

In de Intex PureSpa Bubble Greystone ervaar je de ultieme spa-beleving, gewoon in je eigen tuin. De vierkante vorm en het ingebouwde zoutwatersysteem zijn kenmerkend voor deze spa. Deze opblaasbare spa met een afmeting van 239x239 cm is geschikt voor 6 personen.


Intex spa bubbel jets grijs

Bubble jets met verwarmde bubbeltechnologie
 

In de Intex PureSpa Bubble Greywood Deluxe jacuzzi voor 6 personen zitten 170 bubble jets verwerkt met verwarmde bubbeltechnologie. De jacuzzi kun je heerlijk op temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Deze is instelbaar tussen de 10 °C en 40 °C. Zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming de spa weer te verwarmen tot de gewenste temperatuur.


Intex spa liner

Sterke liner en opblaasrand als stabiele basis
 

Dankzij de extra sterke 3-laags liner in combinatie met de Fiber-Tech technologie is de spa zeer stabiel. De liner is zelfs zo sterk dat 6 personen op de rand kunnen zitten zonder dat deze inkdeukt.


Intex hard water system

Geïntegreerde waterontharder
 

Door het unieke "Hard Water System" wordt het water onthard. Dit geeft een prettiger gevoel op de huid, is beter voor de badkleding en voorkomt kalkaanslag voor een langere levensduur van de Intex PureSpa.


Intex Pure Spa saltwater system

Ingebouwd zoutwatersysteem
 

Het ingebouwde zoutwatersysteem zorgt ervoor dat je geen extra chloor of andere chemicaliën dient te gebruiken om het water gezond te houden. De concentratie zout is zo laag dat je er vrijwel niets van merkt.


Intex Pure Spa bubble jets

Ontluchtingsventiel
 

De spa is voorzien van het nieuwe "ontluchtingsventiel" dat automatisch overtollig lucht afgeeft zodra de druk binnenin de jacuzzi tussen 0,103 - 0,172 bar is, terwijl de originele opblaas- en leegloopfuncties worden behouden.
 

Werking:
 

  1. Blaas de spa in de ochtend op

  2. Lucht zet uit in de middaghitte door de warmte. Ontluchtingsventiel laat het overtollige lucht vrij

  3. Koudere temperaturen 's nachts zorgen ervoor dat de spa minder opgeblazen lijkt

  4. Lucht zet zich uit tijdens de middagwarmte en de correcte luchtdruk wordt hersteld
     


Intex spa dock

Bedieningspaneel
 

Schakel de pomp eenvoudig in en uit via het draadloze, waterdichte touch panel dat je middels een houder op de rand van de spa kunt zetten. Lees de temperatuur af zonder op te hoeven staan en bedien de spa makkelijker vanuit het water. Volledig opgeladen gaat het paneel maar liefst 48 uur mee. Na gebruik, plaats je het paneel gewoon weer terug in de unit.


Intex spa bedieningspaneel

Timing is alles
 

Via het bedieningspaneel is het mogelijk om een starttimer (tot 120 uur) en duurtimer (tot 48 uur) in te stellen voor het verwarmingssysteem. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de spa over 24 uur start met verwarmen en precies op tijd klaar is voor jouw wekelijkse spa sessie. Vergeet niet rekening te houden met het aantal graden dat de spa per uur kan verwarmen. Via de duurtimer stel je vervolgens de gewenste duur van verwarmen in. Ideaal wanneer je een heel weekend van de spa wil genieten door het water slechts één keer op te warmen.

Daarnaast beschikt de filterpomp nu ook over een duurtimer. Kies zelf of je de filterpomp 2, 4 of 6 uur laat draaien. De starttijd wordt iedere dag op hetzelfde tijdstip gedurende het geselecteerde aantal uren herhaald.


Intex spa app

Bedien de spa vanaf je telefoon
 

Ervaar nog meer gemak met de Intex Link - Spa Management app. Lees de temperatuur af, schakel de bubbels in en laat de filterpomp en het zoutwatersysteem alvast draaien. Ook kun je de temperatuur van het water vooraf instellen via de app, zodat je in een heerlijk warm bad stapt. Via de management app heb je ook de timerfunctie van de filterpomp, verwarming en zoutwatersysteem ter beschikking. Hierop kun je een starttijd en duurtijd instellen, wat wil zeggen dat je het tijdstip instelt waarop die aangaat en voor hoe lang die vervolgens aan blijft.
 

Meegeleverde accessoires
 

De Intex PureSpa Bubble Greystone Deluxe wordt geleverd met een aantal belangrijke accessoires. Om warmteverlies te voorkomen wordt standaard een isolerend afdekzeil en een grondzeil meegeleverd. Daarnaast een handige opbergtas, een filterpomp en 2 filtercartridges (type S1) voor de filterpomp. Tot slot worden gratis 2 luxe foam hoofdkussens en een kleuren LED lamp meegeleverd. De filterpomp heeft een capaciteit van 1741 liter per uur. Binnen een half uur tot drie kwartier is het water gefilterd. Via het bedieningspaneel is de filter eenvoudig in en uit te schakelen.

Zout voor het zoutwatersysteem is apart verkrijgbaar in zakken van 15 kg. Aan één zak heb je al voldoende voor een lange periode. In de handleiding die met de spa wordt meegeleverd, staat vermeld hoeveel zout je exact nodig hebt (pag. 15). Het systeem geeft vervolgens zelf aan wanneer het nodig is om weer zout toe te voegen.
 

Beste getest op veiligheid
 

De Intex PureSpa komt als beste uit de test als het gaat om veiligheid in vergelijking met soortgelijke opblaasbare spa's. Het blijft van belang om de spa goed aan te sluiten. Zorg er daarom voor dat de spa te allen tijde op een goed gemonteerd, geaard stopcontact met aardlekschakelaar is aangesloten. Het stopcontact dient beschermingsklasse IPX4 of hoger te hebben.
 

Heb je de Intex Purespa buiten staan? Intex raadt aan om de spa voor het begin van de winter goed op te bergen om zo de levensduur te verlengen. Het beste is om dit te doen voordat de temperatuur buiten onder de 4 °C komt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.